ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

foto-zaklad-produkcyjny1Η εταιρεία Εργαστήριο Φυσικών Καλλυντικών FARMONΑ ιδρύθηκε το 1997 στην Κρακοβία της Πολωνίας και η φιλοσοφία της Εταιρείας βασίζεται στο συνδυασμό των νεότερων επιτευγμάτων της κοσμητολογίας και της θρεπτικής δύναμης των φυσικών συστατικών των φυτών. Τα προϊόντα μας σύντομα κέρδισαν την αναγνώριση των καταναλωτών που εκτιμούν την αξία των καινοτομιών, της υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας των φυσικών καλλυντικών. Η τρέχουσα συλλογή της FARMONΑ περιλαμβάνει πάνω από 450 προϊόντα περιποίησης σώματος, προσώπου και μαλλιών. Τα πρόσφατα χρόνια, η εταιρεία έχει επεκταθεί στην επαγγελματική κοσμητολογία και στα προϊόντα Wellness & Spa.
dscf6303

Το 2007, η εταιρεία FARMONΑ κυκλοφόρησε στην αγορά μια νέα όψη της λειτουργίας της από την Farmona Hotel Business & SPA στην Κρακοβία, παρέχοντας εγκαταστάσεις για εκπαίδευση και συνεδριάσεις Κοσμητολόγων και Αισθητικών καθώς και 200 τμ. χώρο Ευεξίας & SPA. Το άνετο και ζεστό ξενοδοχείο για 60 επισκέπτες, ανατολίτικης χροιάς, είναι το ιδανικό μέρος για όσους εκτιμούν τους εκλεπτισμένους και απλούς εσωτερικούς χώρους, τη διακριτική φροντίδα του προσωπικού και το ενδιαφέρον για τη μοναδικότητα της κάθε στιγμής. Το κλειδί της επιτυχίας για την Εταιρεία Εργαστήριο Φυσικών Καλλυντικών FARMONΑ έγκειται στο εταιρικό όραμα ανάπτυξης, επαγγελματικής διοίκησης, ευρωστίας και φερεγγυότητας.

foto-certyfikaty-iso-iqnet

 

Η επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας των δραστηριοτήτων μας προέρχεται από τις πολυάριθμες βραβεύσεις και διακρίσεις που η FARMONΑ έχει λάβει κατά τα 16 χρόνια λειτουργίας της, συμπεριλαμβανομένων και των επαναλαμβανόμενων τίτλων: Αξιόπιστη Εταιρεία, Επαγγελματική Γαζέλα, Σήμα Ποιότητας Q, QI Quality International, Προϊόν της Χρονιάς, Εταιρεία Συναλλασσόμενη / Διαπραγματευόμενη με ίσους όρους, Ευρωπαϊκό Μετάλλιο, και πολλοί άλλοι τίτλοι που απονεμήθηκαν τόσο στους ιδιοκτήτες της όσο και στα ίδια τα καλλυντικά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

farmona-logoΣτις αρχές του 2012 η FARMONΑ – ως η πρώτη πολωνική εταιρεία καλλυντικών – άρχισε την εφαρμογή των προτύπων GMP που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα, την αγνότητα των πρώτων υλών και των συστατικών που χρησιμοποιούνται κατά το τελικό φινίρισμα του προϊόντος.

FOTO-certyfikaty-ISO-CSQ

Στα μέσα του 2012, στην Εταιρεία Εργαστήριο Φυσικών Καλλυντικών FARMONΑ χορηγήθηκε η πιστοποίηση με αριθ. 22716:2007. Αυτή η πιστοποίηση είναι ένα πρότυπο Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής (GMP) στον τομέα της παρασκευής καλλυντικών. Παρέχει κατευθυντήριες γραμμές για την παραγωγή, την επίβλεψη, την αποθήκευση και μεταφορά των καλλυντικών καθώς επίσης και την αποθήκευση των τελικών προϊόντων. Επίσης, καθορίζει τις λεπτομερείς απαιτήσεις αναφορικά με το προσωπικό. Διασφαλίζει ότι το τελικό προϊόν που φτάνει στα χέρια των πελατών μας έχει υψηλή ποιότητα – από την προμήθεια των πρώτων υλών μέχρι την τελική τοποθέτησή του σε ράφι καταστήματος.

FOTO-produkcja1

Η FARMONΑ είναι μια από τις πρώτες εταιρείες καλλυντικών στην Πολωνία πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 22716, το οποίο σημαίνει ότι έχουμε θέσει σε κίνηση νέα πρότυπα ποιότητας. Από τις 11 Ιουλίου 2013, όλες οι υπόλοιπες εταιρείες υποχρεούνται να εφαρμόζουν τις αρχές του προτύπου Good Manufacturing Practice (GMP)σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 1223/2009/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα καλλυντικά προϊόντα. Τα οφέλη που πηγάζουν από την εφαρμογή του GMP περιλαμβάνουν τη βελτιωμένη διοίκηση, το σύστημα λήψης αποφάσεων, την οργάνωση της εσωτερικής δομής, την αυξημένη παραγωγικότητα, τη βελτιωμένη εικόνα και φερεγγυότητα μεταξύ των εταίρων.eksport

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Τα προϊόντα της FARMONΑ εξάγονται σε πάνω από 30 χώρες ανά τον κόσμο. Οι κύριοι προορισμοί είναι η Ανατολική και η Κεντρική Ευρώπη όπου η θέση των προϊόντων μας ομορφιάς είναι ήδη παγιωμένη. Σύμφωνα με τη στρατηγική ανάπτυξης, η Εταιρεία επί του παρόντος αναζητά ενδεχόμενους προορισμούς για εξαγωγές σε χώρες της Ασίας, της Βόρειας Αμερικής και του Αραβικού Κόλπου.

Η FARMONΑ διενεργεί εξαγωγές σε αγορές εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως εγχώριος προμηθευτής αγαθών και σε αγορές εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως εξαγωγέας. Τα πρόσφατα χρόνια η FARMONΑ απέκτησε νέους πελάτες στις εξής αγορές: Λευκορωσία, Νότια Κορέα, Τουρκία, Ελλάδα, Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ, Λιθουανία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία. Αγορές που κατακτήθηκαν στο παρελθόν όπως το Καζακστάν, οι ΗΠΑ και η Ουκρανία έχουν επιδείξει σημαντική αύξηση των εσόδων από τις πωλήσεις. Κατά τον παρόντα χρόνο, η Εταιρεία Εργαστήριο Φυσικών Καλλυντικών FARMONΑ εξάγει τα προϊόντα της στις εξής αγορές:

Ηνωμένο Βασίλειο, Σαουδική Αραβία, Αυστρία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Ρωσία, Ρουμανία, Σλοβακία, Ελβετία, ΗΠΑ, Τουρκία, Ουκρανία, Ιταλία, Ινδία, Χόνγκ Κόνγκ, Καναδά, Κροατία, Τσεχία, Αίγυπτο, Εσθονία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιρλανδία, Καζακστάν, Κένυα, Λίβανο, Λιθουανία, Λετονία, ΠΓΔΜ, Γερμανία, Πορτογαλία.

Newsletter!

Εγγραφή